Beosound Theatre - Revolutionerne B&O NYHED

Beosound Theatre - din ultimative soundbar til dit hjem
EN NY VISION FOR LYD
Beosound Theatre er fremtidens soundbar –et teknologisk og æstetisk mesterværk, som har været flere år undervejs, og nu er den her endelig!

Med fire patentanmeldte akustiske innovationer fra Bang & Olufsen leverer Beosound Theatre medrivende surround sound, klar tale og seriøs bas, som tidligere var forbeholdt opsætninger med flere højttalere.

Nu kan du med én hvilken som helst TV-skærm tilslutte ét enkelt smukt og skulpturelt møbel, hvor alle kabler er gemt væk på en smart og elegant måde. Uskøn teknologi og kabelrod? Det hører nu fortiden til.
Beosound Theatre teknik
TIL STEDE I NUET

Når du hører alle detaljer fra alle vinkler, ser du ikke bare en film. Du er selv med i den.
Oplev medrivende Dolby Atmos-surround sound og effektfuld bas uden behov for ekstra kasser. Hør ting over dig, under dig og til siderne i 3D-rum i en fuldstændig naturtro gengivelse. En koaksial centerkanal giver krystalklar tale, så du hører alt –også hvisken.
Præcis som det skal være.

Alt dette er samlet i et slankt, skulpturelt møbel, der integreres gnidningsløst med ethvert TV –og med Bang & Olufsen appen tager det ingen tid at sætte det hele op. Få biografoplevelser i dit eget hjem, og hør og se filmen, som instruktøren havde tænkt sig det.
Beosound Theatre nærbillede

INTET ROD - INTET KOMPROMISER

Teknologi bør frigøre din lytteoplevelse, ikke overtage dit hjem. Beosound Theatre følger dette mantra ved ikke at tvinge dig til at gå på kompromis med design for at få god lyd –her sættes nye standarder for, hvad der er muligt. Denne enkle, slanke soundbar giver en medrivende hjemmebiografoplevelse uden de sædvanlige pladskrævende sorte kasser og kaotiske kabelrod.

Du kan slutte ethvert TV til Beosound Theatre, så du behøver ikke at udskifte den, hvis du beslutter dig for at opdatere din skærm. Den er designet til at passe ind i din indretning med en lang række forskellige tilpasningsmuligheder. I ægte Bang & Olufsen stil har vi designet Beosound Theatre som kølen på en båd, der hviler på en aluminiumsklinge, så det ser ud, som om dit TV svæver i luften. Et strejf af magi, der også tjener et formål: at skjule kabelrod på en måde, som fremhæver Beosound Theatres smukke organiske form.

Smart. Stilfuldt. Enkelt. Du har kun brug for én højttaler, hvis du vil have biograf derhjemme.
Beosound Theatre ingen kabler, ingen rod

LAVET TIL AT HOLDE I GENERATIONER 

Holder gode ting aldrig ved? Beosound Theatre beviser det modsatte. Den er designet til at blive opdateret i stedet for at blive udskiftet, med software, der kan udvikle sig over tid, så du får glæde af nye funktioner. Tid til en større skærm? Tilslut en ny. Med denne modulære tilgang kan Beosound Theatre fortsætte med at give fantastiske biografoplevelser i mange år fremover.

Beosound Theatre er baseret på Bang & Olufsens patenterede Mozart-platform. Den er udviklet til, at softwaren kan udvikle sig over tid og opdateres med nye funktioner. Beosound Theatre er baseret på den nyeste banebrydende lydteknologi, samtidig med at den respekterer fortiden. Du kan forbinde den med klassiske Bang & Olufsen højttalere, der strækker sig tilbage til 80'erne, så de får nyt liv i tidssvarende opsætninger med flere kanaler.

Visionær lyd. Til fremtidens generationer.Nærbillede af Beosound Theatre display