Beosound level - Måske verdens mest bæredygtige højttaler

Beosound Level er verdens første certificeret 'Cradle-to-Cradle' højttaler, der er blevet produceret, som følger den internationale standard for bæredygtigt design. 

Beosound Level er designet er Torsten Valeur, fra Valeur Designers, som har kombineret et kompakt design med øje for bæredygtighed, uden at gå ned på B&O kvalitet, lyd og smarte funktioner. 
Beosound Level er en modulær højttaler, som betyder at den er designet til at være nem at vedligeholde, servicere og reparere med det formål, at forlænge højttalerens levetid betydeligt længere end branchestandarderne. 

Beosound Level modulært design

MATERIALER

Beosound Level er bygget rundt om et højttalerkabinet fremstillet af genbrugspolymer i højeste kvalitet, sammensat med en en eksklusiv perleblæst aluminiums ramme, og et frontcover af enten egetræ eller stof fra KvadratFrontcoveret på Beosound Level kan nemt udskiftes, så du med tiden nemt kan lave om på højttalerens udtryk, ved at vælge imellem forskellige farver og materialer. Samtidig giver det dig også muligheden for, at selv designe, opgradere eller reparere din Level hos B&O Aalborg/Aarhus.

Beosound Level udskiftning af coverHVAD ER 'CRADDLE-TO-CRADDLE'?

Cradle to Cradle Certified er verdens mest ambitiøse produktstandard indenfor design af produkter til en cirkulær økonomi.  
Det er en videnskabeligt baseret, globalt anerkendt produktstandard, som er frivillig og overvåges af udvalgte tredjepartseksperter, der er uddannet og godkendt til at foretage en verificering i henhold til produktstandarden.  

I princippet repræsenterer Cradle to Cradle en cirkulær systemtænkning, som hjælper med at bevare udvundne ressourcers værdi ved at genanvende materialer efter produkternes første livscyklus.  

Hvad er Cradle to Cradle?

 STEREO

Ønsker man stereo lyd, er det nu også muligt at tilslutte to Beosound Level sammen, så de arbejder som et par for at gengive lyden i stereo. Udover at kunne skabe en B&O stereooplevelse, tillader forbindelsen også en lyd- og kontrolsynkronisering mellem de to højttalere. 

Stereoparring fungerer således, at alle kilder (streaming og fysiske) er forbundet og håndteres af den primære højttaler, der derefter overfører lyden til den sekundære højttaler. Derved opnår man en perfekt lydsynkronisering mellem de to Beosound Level.

Beosound Level Stereo parring

*OBS* Det er kun muligt at lave stereo-parring mellem to produkter af samme model (f.eks. To Beosound Level, to Beosound Balance,....) 

 LYD I ETHVERT RUM - NÅR SOM HELST

Ofte betyder fleksibilitet og bekvemmelighed, at man må gå på kompromis med lydoplevelsen derhjemme. Beosound Level giver dig fordelen ved bærbarhed, uden at det går ud over lydkvaliteten. Den er skræddersyet til forskellige scenarier i hjemmet, pakket ind i et smukt design og udstyret med en magisk brugerflade.Beosound Level gående

Beosound Level giver dig total bevægelsesfrihed med din musik i hjemmet uden nogensinde at gå på kompromis med lydkvaliteten eller designet. Det skyldes at Beosound Level tilpasser afspilningen baseret ud fra dens position, og udsender derefter B&O lyd af høj kvalitet, uanset om den er stående, liggende eller hænger på væggen. 

Beosound Level har et indbygget opladeligt batteri, så du kan afspille din favorit musik i op til 16 timer, som gør det muligt at du kan tage den med ud på farten. Hold Bluetooth tegnet nede i 3 sekunder, og højttaleren sættes i parrings-tilstand, du kan dernæst tilslutte højttaleren via. bluetooth med din mobiltelefon. 

Nedenfor kan du se de forskellige opsætningsmuligheder hvor Beosound Level kan indgå i. Når du ligger den på bordet, indstiller højttaleren sin position, og afspiller 360 graders lyd. Når Beosound Level hænger på væggen eller i stående position, afspiller højttaleren lyden direkte ud til dens position. 
B og o beosound level liggende positionb og o beosound level hængende positionBeosound level stående

 

 

 

 

 

 

 

GOOGLE ASSISTANT

Beosound Level kan fås med Google Voice Assistant, så blot bare skal spørge eller sige til, og højttaleren er klar til hjælpe dig. Spil din yndlingsmusik helt håndfrit, skru op eller ned for lydstyrken, og få samtidig informationer om den sang der bliver afspillet. Har du brug for at sætte en alarm til maden, eller når du skal op om morgenen? Så hjælper Google Assistant dig - alt sammen fungerer via din stemme. Du opnår altså en total håndfri lytte oplevelse, og gøre hverdagen nemmere.

7 Gode grunde til at vælge Beosound Level

  • Frontstoffet kan udskiftes afhængigt af personlige præferencer.
  • Den udskiftelige batteripakke forlænger produktets levetid ud over branchestandarden. (Op til 16 timers spilletid)
  • Et streamingmodul, der kan opgraderes, forhindrer, at teknologien forældes.
  • Garanteret brug af validerede materialer, der er sikre for mennesker og miljøet.
  • Et modulært design til nem service og reparation forlænger produktets første livscyklus og understøtter en potentiel ny livscyklus.
  • Designet til demontering for at understøtte mere effektiv genanvendelse med større udbytte og kvalitet.
  • Genanvendelig emballage.

Hos bedrelyd er vi rigtig glade for Beosound Level, og du kan derfor altid komme ind i en af vores butikker, og få en demonstration af den fantastiske alsidige højttaler. 

Læs mere om Beosound Level her

af d
j  

 

 

ffererd