Én fjernbetjening, der kan styre det hele

Beoremote One er den praktiske fjernbetjening, du kan bruge til hele dit Bang & Olufsen system. Den kan programmeres helt efter dine behov og præferencer. Det er din fjernbetjening, så du bestemmer selvfølgelig, hvordan den skal bruges.

Intelligent knaplayout

På trods af de mange funktioner er Beoremote One imponerende let at bruge. Knapperne er arrangeret med fokus på typiske brugsmønstre, så de mest anvendte kommandoer er samlet og placeret mest hensigtsmæssigt.

Beoremote One i dit hjem

Ikke nødvendigt at ramme plet

Beoremote One bruger både Bluetooth- og IR-kommandoer, når den skal kommunikere med dine Bang & Olufsen produkter – både nye og klassiske. Bluetooth fungerer kun sammen med kompatible produkter.

Tovejsfjernbetjening

Beoremote One giver dig fuld kontrol over din billed- eller lytteoplevelse og forsyner dig løbende med nyttige oplysninger. Kildenavne, højttalergrupper, undertekstfunktioner og andre nyttige oplysninger vises automatisk på OLED-skærmen i din hånd.

Beoremote One foran og bagpå

Fremstillet af et enkelt stykke aluminium

Når du holder på fjernbetjeningen, lægger du straks mærke til den overraskende slanke form og det glatte aluminiumshus. Det hele ligger perfekt i hånden. Beoremote One fås med to forskellige overflader: højglans og silkemat.

ERGONOMI

Beoremote One er designet, så den ligger perfekt i hånden og sikrer optimal ergonomisk brug. En diskret bue løfter den let og elegant fra den overflade, den ligger på, så den er let at gribe fat i.