Nøjagtig lydspredning

Lydbilledet fra Palatial højttalerne til vægindbygning er ekstremt bredt og giver en enestående placeringsfrihed. Lydspredningen er justerbar og meget præcis, og lyden kan dirigeres lige derhen, hvor du vil have den.

Palatial højttaler nem vægmontering

To forskellige størrelser

Palatial højttalerne til indbygning i væg fås i to forskellige varianter. En standardversion med 2 × 6,5" basenheder og en variant med 4 × 6,5" basenheder til dig, der gerne vil have en ekstra kraftfuld oplevelse.

Skjulte talenter

Når de er installeret, er den eneste synlige del af Palatial højttalerne det elegante og robuste højttalergitter i aluminium. Den polerede overflade reflekterer diskret omgivelserne, så gitteret fremstår som en luksuriøs, men samtidig diskret del af væggen.

Nem installation

Det smarte monteringssystem sikrer nem installation og giver perfekte betingelser for optimal lydgengivelse, uanset hvilke materialer der er anvendt. Gitteret fastgøres med magneter direkte på selve højttaleren.

Et kraftfuldt samarbejde

Celestial og Palatial højttalerne er udviklet i samarbejde med Origin Acoustics. Selskabet er grundlagt af de oprindelige opfindere af konceptet med højttalere til indbygning i væg/loft for mere end fire årtier siden og er det perfekte match til vores egen lyd- og designarv.

FUNKTIONER

Palatial fås i to forskellige modeller: 2-vejssystem eller ægte 3-vejssystem.

Palatial højttaler til indbygning i væg