REVOLUTIONERNE BANG & OLUFSEN LYD

Beosound Theatre er fremtidens soundbar - et teknisk og æstetisk mesterværk, der tog årevis at bygge, og den er endelig her!

Bang & Olufsen leverer Beosound Theatre med fire patentanmeldte akustiske inoovationer, der aldrig er set før i en soundbar, og som tidligere kun var muligt med opsætninger af flere højttalere. Vær forberedt på medrivende surround sound, krystal klar tale og en enorm bas!

Oplev fordybende Dolby Atmos-surroundlyd og kraftfuld bas uden behov for en ekstra subwoofer. Hør, hvad der er over, under og til din side i 3D-rum med fuldt realistisk gengivelse. Den koaksiale centerkanal giver krystalklar tale, så du kan høre alt - selv en hvisken.

NYESTE 4K OLED fra LG 

Den prisvindende OLED skærm fra LG bliver ved med at levere et perfekt sort og perferkt farve, end nogensinde før, takket være OLED-Evo. LG OLED kombinerer det bedste indenfor kvalitet, software, hardware og spil. Film, sportsbegivenheder og alle dine yndlingsserier får nyt liv med den nyeste 4K OLED-skærmteknologi fra LG. Med Dolby Vision™ HDR får billederne en enestående detaljerigdom, intense farver og utrolig dybde. Oplev farver og dimensioner du aldrig før har set.

Beosound Theatre

MUSIKSTREAMING

Med Beosound Theatre kan du direkte afspille musik fra din mobiltelefon via Apple AirPlay 2, Bluetooth eller Chromecast built-in. Med soundbarens 12 højttalerenheder er du garanteret at opleve en storslået hjemmekoncert, så du kan opleve musikken, som kunstneren selv havde tænkt sig. 

LAVET TIL AT HOLDE I GENERATIONER

Holder gode ting aldrig længe? Beosound Theater er det stik modsatte, og sigter mod at opdatere softwaren i stedet for at erstatte med nyt hardware, der kan udvikle sig over tid. Tid til en større skærm? Tilslut en ny.

Med denne modulære måde, kan Beosound Theatre fortsætte med at give en fantastisk filmoplevelse for de mange næste par år. Beosound Theatre er bygget op omkring Bang & Olufsens patenterede Mozart-platform. Dette er udviklet, så softwaren i soundbaren kan opdateres over tid med nye funktioner. Beosound Theater er baseret på den nyeste banebrydende lydteknologi, mens den respekterer fortiden. Du kan forbinde den med klassiske Bang & Olufsen højttalere, går tilbage til 80'erne, så de får nyt liv i moderne omgivelser.Beosound Theatre tidløst design

INGEN KABELROD - ELEGANT FINISH

I dag har du kun brug for én højttaler, hvis du ønsker at få en biograf oplevelse derhjemme. Med Beosound Theatre er tanken, at teknologi ikke skal forstyrre din lytte oplevelse eller overtage dit hjem. Hos Bang & Olufsen følger vi dette mantra ved at du ikke skal gå på kompromis med design, for at opnå storslået bedre lyd - og her sætter vi nye standarder for, hvad der kan lade sig gøre. Denne revolutionerne og slanke soundbar forvandler din egen stue, til en ny og medrivende hjemmebiograf - uden det store kabelrod og forstyrrende sorte kasser.

Fremtiden er i rivende udvikling, og det har betydet mange unødvendige skift af teknologi i hjemmet - og det vi vil gerne lave om på! Med Beosound Theatre kan du tilslutte ethvert TV, så du ikke behøver at udskifte din soundbar, hvis du vælger at forny din skærm. I ægte Bang & Olufsen stil har vi designet soundbaren, til at kunne passe ind i din indretning med en stor række af forskellige opsætningsmuligheder. Skal TV'et være på væggen? Sæt den op med vægbeslag. Skal TV'et passe på dit TV-bord? Sæt den op med bordstand. Skal dit TV kunne vises flere steder i stuen? Sæt den op med motoriseret gulvstand.

Beosound Theatre ingen kabelrod

AKTIV RUM KOMPENSATION

Ingen hjem er ens, og det har betydning for akustikken. Alle vores møbler, gardiner, malerier mm. reflekterer forskelligt og er med til at påvirke rummets akustik, samt kan være med til at forvrænge lyden fra højttaleren. Derfor har vi indbygget en intern mikrofon, der med Aktiv Rum Kompensation teknologi, kan analysere rummet og skabe et brugerdefineret lydprofil, som tilpasser og skræddersyer højttaleren perfekt til dit hjem. 

Beosound Theatre passer perfekt ind i alle stuer