Prøv vores konfigurator

Design dine egen Beosound Shape - klik her

Udvid din oplevelse

Beosound Shape er en del af vores stadig voksende Multiroom Collection. Produkterne kan uden problemer oprette forbindelse til hinanden, så du får ét Multiroom lydsystem, der kan udvides til alle rum i huset.

Et band på din væg

Forbered dig på en innovativ og social musikoplevelse, der bringer kunstnerne helt ind i rummet. Den smarte Beosound Shape opsætning med flere højttalere giver dig en koncertlignende oplevelse af både sanger og instrumenter. Book en demonstration, og mærk det på din egen krop.

Beosound Shape højttaler i grønne nuancer

Skru ned for støjen

Dårlig akustik gør selv det smukkeste rum ubehageligt at opholde sig i. Afhjælp problemet ved at integrere akustiske dæmpermoduler, når du designer din egen Beosound Shape.

Hjertet i din musik

Systemets hjerte er vores Beosound Core tilslutningshub. En lille indbygget boks, der gør det muligt at streame musik direkte fra din smartphone eller tablet via Chromecast built-in, Apple AirPlay 2 og Bluetooth.

Alt-i-ét-højttalersystem

Beosound Shape er mere end bare en trådløs højttaler. Det er et komplet lydsystem, der kan bestå af helt op til 44 individuelle højttalere og afspiller digital musik i hi-res-opløsning med et stort og fyldigt lydbillede.

Tre Beosound Shape moduler i kvadrat