Allround-lyd til de eventyrlystne

Bærbar. Hårdfør. Klar til eventyr. Uanset hvor dine eventyr fører dig hen, viser den kompromisløse lydkvalitet fra Beosound Explore dig vejen. Og med den hærdede, ridsefaste og støv- og vandtætte skal i aluminium er højttaleren skabt til at fungere optimalt under selv de hårdeste betingelser.

Hårdfør nok til enhver ekspedition

Beosound Explore er en ultrarobust trådløs højttaler, der er bygget til at følge med dig overalt. Den robuste gummibelagte base og kabinettet i aluminium betyder, at den kan placeres sikkert på alle overflader – uanset om du befinder dig på en mudret campingplads eller en sandstrand – og det omhyggeligt konstruerede indvendige design beskytter mod skader ved fald. Høj ydeevne og robusthed præger alle elementer i konstruktionen, lige fra den anodiserede skal i aluminium, der er udviklet i Fabrikshal 5 i Struer, til den vandtætte rem og karabinhagen.

Beosound Explore

Designet til at følge med dig

Beosound Explore er en taktil højttaler med et gennemtænkt design, der ligger godt i hånden, så du nemt kan tage den med dig. Clips den fast i bæltet eller i en strop på rygsækken, eller tag den bare med i hånden.

Suveræn lyd – også i det fri

Beosound Explore har en overraskende kraftfuld bas i forhold til sin størrelse og en rækkevidde, der overgår alle forventninger. Gitteret er præcisionsskåret for at levere True360-lyd, der drives af to toptunede 1,8" fuldtoneenheder. Du får altid en fyldig lyd, uanset om du placerer Beosound Explore midt på din og dine venners camp, hænger den i teltet eller sætter den på en klippehylde halvvejs oppe ad et bjerg.

Beosound Explore

Løfter dine eventyr til et nyt niveau

Beosound Explore leverer op til 27 timers spilletid ved normal lydstyrke og har udholdenheden til at tage på opdagelse sammen med dig. Med et højtydende batteri, du kan stole på, har du frihed til grænseløse eventyr

En vejrbestandig, terrængående højttaler

Beosound Explore er fremstillet af eksklusive materialer i et kompakt design og skabt til alle livets eventyr. En IP67-certificering betyder, at denne robuste højttaler er støv- og vandtæt og klar til at møde elementerne – den kan endda tåle at blive nedsænket i vand ned til en meters dybde i op til 30 minutter.

A man holds firmly Beosoun Explore in green, before re-starting his adventure

Vandafvisende betjeningspanel

Designet til at fungere under alle forhold – dækket af vand, sand eller fedt – og kan betjenes selv med handsker på. De brugervenlige trykknapper er placeret, så de er fuldt synlige og tilgængelige, uanset hvor du befinder dig.

Beosound Explore floats in the water

Din musik – hvor som helst

En strømlinet konfiguration og den nyeste Bluetooth-teknologi betyder, at du kan vælge og afspille din musik på få sekunder. Altid hurtig og pålidelig adgang til dine yndlingsstreams, -enheder og -tjenester.