Beosound Emerge

Så slank, at det virker umuligt. Overraskende kraftfuld.

Beosound Emerge tager din musik med til steder, du aldrig havde forestillet dig. Den er elegant og ultraslank og passer ind overalt – fra en bogreol i soveværelset til et hjørne i køkkenet. Og på trods af højttalerens beskedne størrelse fylder den hele rummet med lyd.

Bog-inspireret Beosound Emerge højttaler i Black Anthracite placeret i en bogreol, mens en kvinde lytter til musik og læser i baggrunden.

Overraskende stor lyd

Udvid din musikoplevelse uden at gå på kompromis med pladsen. Beosound Emerge leverer overraskende fyldig lyd i hele rummet på trods af sin beskedne størrelse. Denne hjemmehøjttaler, der er et optimalt valg til sekundære rum og steder, hvor pladsen er trang, er designet til at levere kraftfuld lyd, selv når den er gemt væk. Placer den i en bogreol, på køkkenbordet eller skrivebordet, og fyld rummet med musik.

Konfiguration af højttalerenheder i ultraslank Beosound Emerge

Revolutionerende konfiguration af højttalerenheder

Den ultraslanke profil indeholder en revolutionerende konfiguration af højttalerenheder, der er finjusteret af Bang & Olufsens ingeniører. De usædvanligt små højttalerenheder er placeret på en måde, så der skabes en lydoplevelse i hele spektret, hvor klarheden er optimeret uanset omgivelserne. Basenheden på 4" producerer retningsuafhængige lave frekvenser, uanset hvordan højttaleren vender, mens den kompakte mellemtoneenhed på 1,45" og diskantenheden på 0,6" er placeret øverst for at give maksimal effekt

Dyb og kraftfuld bas

Den integrerede basport leder de dybe toner til højttalerens bagside, hvilket resulterer i en overraskende dyb og fyldig lyd, højttalerens størrelse taget i betragtning.

Musik, der passer til omgivelserne

Active Room Compensation optimerer lyden fra din højttaler på basis af rummet, hvilket får din musik lyde perfekt i alle omgivelser.

Ultraslank, så den passer ind hvor som helst

Den ultraslanke profil, det bog-inspirerede design og en dybde på kun 6,7 cm gør Beosound Emerge til en elegant og alsidig tilføjelse til ethvert rum – uanset om den står frit fremme eller gemmes diskret væk på en hylde.

Beosound Emerge højttaler, Gold Tone - Light Oak, på et bord på hjemmekontoret

Taktile materialer af fineste kvalitet

Fremstillet af materialer af den højeste kvalitet, herunder præcisionsskåret, perleblæst aluminium, naturlig eg og stof fra Kvadrat. Hvert eneste element er særligt udvalgt på grund af sine kvalitetsmæssige egenskaber, æstetikken og den særlige tekstur. Beosound Emerge er ikke blot en lydoplevelse, men også en taktil og visuel oplevelse. Inspirationen kommer fra udvalgte og harmoniske indendørs rum, og Beosound Emerge udgør den perfekte balance mellem elegance og naturlig skønhed.

Beosound Emerge er en elegant designet højttaler, der er fremstillet af eksklusive materialer, aluminium, naturligt egetræ og stof fra Kvadrat.

Gør din lydoplevelse mere rumlig

Par to Beosound Emerge højttalere trådløst for at få en lydoplevelse, der giver dig en ægte fornemmelse af den lyd, der blev optaget i et professionelt studie – nyd musikken på den måde, som kunstneren havde tænkt sig. Et nyt, trådløst parringssystem via Bang & Olufsen appen giver nem, tabsfri parring mellem højttalerne, så du problemfrit kan oprette forbindelse og få stor og fyldig lyd.

Nærbillede af den bog-inspirerede Beosound Emerge højttaler i Black Anthracite i en bogreol

Stereoparring

Par to Beosound Emerge højttalere trådløst for at få en lydoplevelse, der giver dig en ægte fornemmelse af den lyd, der blev optaget i et professionelt studie – nyd musikken på den måde, som kunstneren havde tænkt sig. Par nemt dine to Beosound Emerge via Google Home-appen.

To stereoparrede Beosound Emerge i en stue

Opsummering

Den kompakte Beosound Emerge giver mulighed for en hidtil uset fleksibilitet med hensyn til placering af højttaleren. En nytænkende konfiguration af højttalerenheder som leverer klar lyd, og justeres efter rummet – imens højttaleren bevare sin smukke og slanke profil. Denne kompakte højttaler er fintunet af Bang & Olufsens dygtige lydingeniører og leverer overraskende god lyd fra en slank formfaktor, der gør et stort indtryk. Alt dette fører også til produktets navn Beosound Emerge. Den passer ind i alle indretninger, samtidig med at den skiller sig ud.