En tovejs-opsætning med fire drivere. Den mest kraftfulde bashøjttaler i nogen af vores bærbare højttalere. Du hører ikke bare Beosound A5–n du mærker den. Vi samler vores seneste akustiske udvikling i én kompakt pakke. RoomSense tilpasser afspilningen baseret på dit rum, så du altid får den bedste nøjagtighed i lyden ved enhver placering.

Image of Beosound A5 in Dark Oak

Med 360-graders lydspredning kan alle tune ind på musikken – eller nemt indsnævre lydretningen til private lyttesessioner. Det sker alt sammen i B&O-appen.

Dette transportable kraftcenter er klar til at bringe det hele sammen. Stream på WiFi med Airplay 2 eller Chromecast. Flere højttalere? Brug Beolink Multiroom til at skabe lydlandskaber rundt omkring i hjemmet. Ingen forbindelse? Bluetooth er kun et tryk væk.

Image of Beosound A5 in Nordic Weave and Dark Oak

Og det er nemt at lytte til musikken på din måde: Sæt den på pause, ændr lydstyrken, spring numre over og få adgang til dine foretrukne radiostationer eller afspilningslister ved at bruge favoritknapperne.

Foran udviklingen. Og forud for sin tid.

Beosound A5 er ikke bare bygget til at holde – den er bygget til at udvikle sig. Det modulære design betyder, at du kan udskifte dele, i stedet for hele højttaleren. Softwareopdateringer giver nye funktioner over tid, hvilket gør din musikoplevelse bedre og bedre.

 Image of Beosound A5 in Nordic Weave with phone on the speaker

Transportabel? Selvfølgelig.

Bluetooth og op til 12 timers batterilevetid betyder, at musikken altid vil strømme. En indbygget trådløs Qi-oplader holder dine enheder friske. Og med et smukt udformet håndtag fremstillet af dansk egetræ er den nem at hanke op i og nyde musikken. Beosound A5 er pakket i en IP65-konstruktion, hvilket gør den støvtæt, vandafvisende og holdbar.

 

Form og fremragende kvalitet

Detaljeret, men enkel. Beosound A5 er indbegrebet af det bedste indenfor skandinavisk design og materialer. Ægte eg og rigt aluminium giver en taktil oplevelse, udført med lang levetid i tankerne. Designet i samarbejde med GamFratesi Studio.