ET BÆST FORKLÆDT I ET SLANKT DESIGN

To 4-tommer basdrivere, placeret i midten af ​​kabinettet, giver et tungt fundament og tilføjer en stereooplevelse til rummet. To ¾-tommer diskanthøjttalere, placeret på kanten og vinklet lidt udad, giver dig alle de smukke detaljer, din musik har at byde på, men giver samtidig en jævn lydfordeling, når du bevæger dig rundt i lokalet.

Hver af de fire højttalerenheder er drevet af en 80-watt klasse D-forstærker, hvilket giver BeoSound 35 langt mere kapacitet, end du ville forvente af et musiksystem af denne størrelse.

Beosound 35 højttaler enheder

FORM OG FUNKTION FØLGES

Højttalerenhederne er ikke tilfældige og er skabt efter den femkantede form, hvor den unikke Bang & Olufsen oplevelse bliver skabt på valget af materialer.
Beosound 35 er en af de mest mangfoldige musiksystemer i B&O's portefølje. Højttaleren er designet til at ligne en 'streg' på væggen, og grundet sit minimalistiske form, er det lykkedes at passe ind i ethvert hjem.
Beosound 35 i soveværelse

NEM OG INTUITIV BETJENING

Uanset hvor højt eller lavt du placerer Beosound 35, vil du altid nemt kunne se, hvad der er på skærmen og samtidig betjene musik systemet.

Beosound 35 betjening