Fyldig, dynamisk og fuld af finesse

Beosound 2 giver en stor og kraftfuld lydoplevelse. Ved hjælp af vores Acoustic Lens Technology skaber den koniske højttaler et 360-graders lydbillede, der fylder hele rummet, uanset hvor du placerer den.

Details of Beosound 2

Æstetisk funktionalisme

Beosound 2 er designet til fleksibilitet. Leverer morgennyhederne på køkkenbordet eller spiller diskret på gulvet i stuen. Med sine rene linjer og beskedne størrelse har den et fleksibelt design, som passer ind overalt i dit hjem.

Beosound 2 in Gold Tone

En perfekt skønhed

Skabt i højkvalitetsaluminium med særlig fokus på detaljerne. Men vi har ikke kun valgt aluminium af æstetiske årsager. Det har også fremragende akustiske egenskaber takket være dets stivhed og glatte overflader, der eliminerer enhver forvrængning af lyden.

 

Aktiv rumtilpasning

Beosound 2 regner ud, hvor den er i rummet, og giver dig perfekt afspilning, hver gang. Sikrer at bas, mellemtoner og diskant aldrig er for overvældende eller svage. Uanset hvor du placerer den, har den en enestående ydeevne. Ingen mudren. Ingen uklarhed. Bare ren lyd. Som kunstneren havde tænkt, det skulle lyde.

Beosound 2 and Beosound Level in a room

Fuld kontrol

Beosound 2 har en indbygget nærhedssensor, der får kontrolpanelet til at lyse op, når din hånd befinder sig over betjeningsknapperne. Toppen af højttaleren fungerer som et minimalistisk betjeningspanel. Du skal blot trykke på en af de fire favoritknapper for at starte din foretrukne radiostation, på pilene for at skifte nummer og dreje på hjulet for at regulere lydstyrken.