UDVIKLET TIL GAMING, DESIGNET TIL LIVET.

 

Beoplay Portal er et kraftfuldt, behageligt headset designet til at passe harmonisk ind i dit liv - uanset om du er gamer, lytter til musik eller foretager et telefonopkald. Tilslut trådløst til din pc for at chatte, interagere og lytte til musik på arbejdet, besvare opkald på din telefon, og fordyb dig derefter i spændende spil, mens du slapper af med en problemfri trådløs-forbindelse.

AVANCERET MIKROFONTEKNOLOGI

Kommuniker tydeligt med vores innovative virtuelle "boom-arm". Flere mikrofoner forstærker din stemme, mens de filtrerer baggrundsstøj fra, hvilket giver dig fuld bevægelsesfrihed og stemmegengivelse af høj kvalitet. Quick Access Mute gør det nemt at skifte mellem tilstande, så du altid har fuld kontrol.
A man using the touch interface of Beoplay Portal, while enjoying of high-quality, immersive sound

MEDRIVENDE LYD

Beoplay Portals fyldige lydoplevelse giver dig alle de detaljer og nuancer, der gør dit spil levende. Ud over den finindstilling, der er udført af Bang & Olufsens dygtige lydingeniører, har Beoplay Portal Dolby Atmos til hovedtelefoner, hvilket skaber en enestående, medrivende rumlig lyd (til Xbox og Windows 10).

KOMFORT I MINIMALISME

Designet til forlænget slid og vejer kun 282 g for en let og behagelig pasform. Memory foam, åndbare materialer og kæbeunderstøttede ørepuder forbedrer akustik og komfort. Hovedbåndet har innovativ offset polstring for at lette trykket
Beoplay Portal designed for Xbox Limited Series

DESIGNET TIL XBOX LIMITED SERIES

Beoplay Portal er designet i samarbejde med Xbox som en del af det unikke Limited Series-tilbehør og kan nemt tilsluttes til din Xbox, så du straks kan gå i gang med at spille. Med indbygget lossless, trådløs 2,4 GHz-tilslutning, der er fuldstændig stabil, kan du lade dig rive med af spillet og nyde den præcise og kraftfulde Bang & Olufsen lyd.

VIRTUEL SURROUND SOUND

Ekspertisen hos vores dygtige ingeniører kombineret med avanceret surround sound med Dolby Atmos betyder, at du får en uovertruffen spiloplevelse med Beoplay Portal: præcis, medrivende lyd, der placerer dig midt i handlingen.
Man wearing Beoplay Portal while gaming

Juster din oplevelse

Intuitiv touch-betjening giver nem adgang til funktioner som afbrydelse af lyden, justering af lydstyrken, ANC og Own Voice-teknologi. Uanset om du foretager en ændring midt i spillet eller holder en pause i arbejdet for at besvare et opkald, gør brugerfladen det nemt.

TILSLUTNINGSMULIGHEDER

Uanset hvordan du spiller, kan du hurtigt tilslutte Beoplay Portal. Vores hovedtelefoner med flere platforme har både Xbox Wireless og Bluetooth 5.1 og fungerer problemfrit sammen med Xbox, PC og mobile enheder uden forsinkelser. Hvis du foretrækker en kablet tilslutning, er USB-C også en mulighed.

A woman wearing Beoplay Portal headphones for gaming on Xbox

SKRÆDDERSY DIN SPILOPLEVELSE

Bang & Olufsen appen indeholder originale funktioner, der giver dig mulighed for at skabe den ultimative spiloplevelse. Foretag EQ-justeringer med bevægelsesaktiveret betjening, nyd både gaming og musik via Dual Modes, eller skab en bedre stemmebalance, når du bruger mikrofonen, med Own Voice-teknologi. Vælg den rigtige opsætning til din session, uanset om det er en spændingsfyldt solomission i dit computerspil eller en hyggelig fodboldkamp med vennerne.

Control Beoplay Portal's EQ, volume, listening mode and chat-voice balance on the Bang & Olufsen App

Sæt ekstra power på

Beoplay Portal gaminghovedtelefonerne giver dig mange timers fordybelse med op til 12 timers trådløs spilletid. Hvis der udelukkende bruges Bluetooth, har batteriet en levetid på op til 24 timer med ANC slået til
Woman wearing the Beoplay Portal to work

Gaming, som du vil have det

Tilslut og oplad via et USB-C-kabel, hvis du vil bruge Dolby Atmos, mens du er tilsluttet. Beoplay Portal leveres også med et standard 3,5-mm-jackstik til afspilning med kabel. En valgfri PC-dongle giver mulighed for nem trådløs parring med din hjemmecomputer.
Accessories

MATERIALER

Beoplay Portal hovedtelefoner er lavet af eksklusive, lette og stærke materialer: smukt fræset aluminium, blødt og slidstærkt lammeskind på ørekopperne, polymerkomposit, der holder for evigt, og stof af bambusfibre, der sikrer åndbarhed og komfort.
Materials