Kvalitetslyd hele vejen rundt

Beoplay har True360 lyd og leverer fint afbalanceret Bang & Olufsen Signature Sound i alle retninger. Tre diskantenheder, en mellemtoneenhed og en kraftfuld basenhed sørger for, at der er mere end nok lyd til alle.

Beoplay M5 højttalere sammen med andre produkter på blå baggrund

INTELLIGENTE FUNKTIONER

Optimer din lytteoplevelse

Beoplay M5 kan nemt sættes op med Bang & Olufsen appen til din smartphone. Du kan også bruge appen til at optimere lyden fra din trådløse højttaler med forudindstillinger, der er baseret på forskellige placeringer: Hjørne, væg eller fritstående.

Beoplay M5 højttalere fuld front på brunt bord

Passer ind eller skiller sig ud

Beoplay M5 har et fascinerende visuelt udtryk, der kombinerer varmt stof og køligt aluminium. Coveret til den runde højttaler er fremstillet af den anerkendte danske tekstilvirksomhed Kvadrat. Det består af vævet uld og er specielt designet til at forbedre akustikken.

Hurtigtreagerende touch-betjening

Du kan regulere lydstyrken og oprette forbindelse til andre højttalere på den berøringsfølsomme aluminiumstop. Tryk på den for at oprette forbindelse mellem Beoplay M5 og andre højttalere i dit hjem. Drej den for at justere lydstyrken. Eller gør det hele med din smartphone – valget er dit.

Beoplay M5 højttalere detalje top