LYD

Fremragende Bang & Olufsen lyd og krystalklar stemme ved telefonopkald.

Beoplay HX har en fantastisk balanceret bas og diskant kombineret med en tydelig mellemtone, som betyder, at du altid kan nyde musikken på samme måde, som kunsteren havde indspillet det. Beoplay HX er udstyret med fire sensitive mikrofoner, to på hver ørekop, og beamforming teknologi som sammen sikrer, at lyden er utrolig klar imens du foretager dig et opkald.

A woman using the right earcup's buttons to turn on the headphones Beoplay HX

TILSLUTNING

Beoplay HX har alle de optimerede tilslutningsmuligheder.
Med Beoplay HX har du mulighed for en hurtig og stabil forbindelse via Bluetooth 5.1. Derudover har BeoplayHX funktioner som, Microstoft Swift Pair, Google Fast Pair og Made for iPhone (MFi), der giver nem opsætning ligegyldig hvilken enhed du benytter dig af. Multipoint-tilslutning giver dig samtidig mulighed for at være tilsluttet til to enheder på samme tid, som er intuitiv og en ubesværet oplevelse igennem en raffineret betjening. 

BATTERI

Forbedret batteri og længere levetid.

Bang & Olufsen har endnu en gang flyttet grænserne for batterilevetiden, og du kan derfor nu lytte op til 40 timer med Beoplay HX, på én enkelt opladning! Beoplay HX batter kapacitet holder op til 35 timer, når du har aktiveret ANC, mens den holder op til 40 timer hvis du blot er forbundet med Bluetooth. 

The headphones Beoplay HX laying on a desk with work documents