B&O Komfort, du kan stole på

Bang & Olufsen Beoplay EX passer. Til din livsstil og dine ører. Et helt nyt ergonomisk design giver dig suveræn komfort lige fra etuiet, mens bløde propper giver dig mulighed for at lytte i timevis uden lyttetræthed. Uanset om du går, løber eller hopper, sikrer det stabile design, at propperne bliver siddende i dine ører.

A guy is using Beoplay EX in gold

ADAPTIV AKTIV STØJREDUKTION

Gør en larmende togtur til en stille stund med fokus. Eller gør dit løb til en meditativ oplevelse. Beoplay EX overvåger den omgivende lyd og tilpasser sig for at reducere støjen, så du kan nyde lytteoplevelser uden distraktioner og opkald af højeste kvalitet – uanset hvor du er. Vil du lukke verden ind? Transparency Mode klarer det med blot et tryk.

Beoplay EX med model

Ser lille ud. Lyder stor.

Beoplay EX har kraftfuld lyd med fyldig bas og et detaljeringsniveau, der er suverænt for sådan en kompakt form. En 9,2 mm højttalerenhed i hver øreprop leverer den kraftfulde lyd – overalt og altid.

Beoplay EX

VANDTÆT KONSTRUKTION

Fanget i regnen? Kom bare med den. Beoplay EX er vandtæt ned til en meter under vandet i 30 minutter og klarer støv og sand takket være den IP57-klassificerede byggekvalitet. Der findes ikke dårligt vejr, kun forkerte in-ear-høretelefoner.

Detail of Beoplay EX gold in the ear of a man

Klar? Som krystal.

Pinden er omhyggeligt placeret tættere på munden og har seks mikrofoner, der lader dig besvare og foretage opkald i suveræn kvalitet. Baggrundsstøj? Intelligent beamforming-teknologi skelner mellem din stemme og andre lyde, så du altid går krystalklart igennem.

BATTERILEVETID

Lyt i op til 6 timer med ANC slået til eller 8 timer med ANC slået fra. Når det er tid til at genoplade, skal du blot placere Beoplay EX i det trådløse ladeetui, så er du snart klar igen. I alt 28 timer.

B&O Beoplay EX i sort antrachite med cover

Hurtig parring. Hurtig afspilning.

Tag in-ear-høretelefonerne ud af aluminiumsetuiet, og du er tilsluttet. Så let er det. Nyd lav latenstid i både Android og iOS med Bluetooth 5.2 og aptX(TM) Adaptive-teknologi. Du kan problemfrit skifte enheder med MultiPoint-parring. Beoplay EX har det hele.