Skab dit eget rum

Brug et øjeblik på at finde fokus igen, når tingene derhjemme bliver hektiske. Adaptive aktiv støjreduktion kompenserer for baggrundsstøj, mens det tætsiddende design sikrer passiv støjreduktion. Beoplay EQ in-ear-høretelefoner er små og lette og komfortable, selv når du ligger med hovedet på en pude. Nyd freden, når du har mest brug for det, eller lyt til dine yndlingsalbum uden afbrydelser, og oplev nye detaljer i musikken.

Beoplay EQ's elegant charging case

Autentisk lyd

In-ear-høretelefoner, der er finusteret af vores anerkendte lydingeniører og leverer Bang & Olufsen Signature Sound. Nyd kraftfuld og autentisk lyd fra ny 6.88 mm elektr-dynamisk højttalerenhed. Den kraftfulde lydkvalitet optimeres af den justerbare pasform med effektiv passiv støjreduktion.

Hovedtelefoner med adaptive støjreduktion

Adaptive ANC og lydteknologi skaber en stabil lydkvalitet, der giver total stilhed, autentisk lyd og krystalklare opkald uden forstyrrelser. Beoplay EQ kompenserer for baggrundsstøj og giver dig mulighed for fordybelse helt trådløst, uanset hvor du er.

A woman wearing Beoplay EQ earphones.

Enkel tilslutning

Beoplay EQ understøtter forskellige streamingmuligheder, herunder Bluetooth 5.2, så du kan få en helt trådløs lytteoplevelse. Det ultra-lave strømforbrug og den avancerede teknologi sikrer en mere stabil tilslutning og en længere batterilevetid, så du kan forblive synkroniseret i længere tid.

BATTERI

Det avancerede batteri giver op til 20 timers spilletid eller 6,5 timer med ANC, og funktionen til hurtig opladning tilføjer yderligere to timers spilletid med kun 20 minutters opladning.
Beoplay EQ earphones in their charging case

Materialer af høj kvalitet

Fremstillet af eksklusive, robuste materialer, med anodiseret aluminium og svedafvisende ørefinner med tekstur. Det kompakte ladeetui i aluminium har en gummibelagt base, der er optimeret til Qi-opladning.

ELEGANT DESIGN

Beoplay EQ er ergonomisk udformet, så de sidder godt i ørerne. Udskiftelige ørepropper i forskellige størrelser giver mulighed for at tilpasse dem individuelt. Touch-brugerfladen i aluminium giver nem adgang til funktioner.

A man wearing Beoplay EQ while working from home

Frihed til at arbejde hvor som helst

Hold kontakten med 6-mikrofoner og markedets førende teknologi inden for retningsbestemt beamform-teknologi, der sikrer krystalklar talegengivelse. Nyd at kunne bevæge dig frit rundt i hele dit hjem, mens du fører vigtige telefonsamtaler ved hjælp af håndfri betjening, eller aktivér Transparency Mode, så du kan deltage i en videokonference uden at lukke omgivelserne ude. Den lange batterilevetid matcher dit aktivitetsniveau, og når du har brug for et ekstra boost, giver en kort opladning på 20 minutter dig yderligere to timers spilletid.