Sikker og komfortabel pasform

Ikke to ører er ens, og derfor følger der et udvalg af ørefinner med til Beoplay E8 Motion, så du får en mere ergonomisk og sikker pasform. Det gør Beoplay E8 Motion til den perfekte makker, når du er aktiv.

Støv- og vandafvisende

Beoplay E8 Motion er fremstillet af kvalitetsmaterialer, og in-ear-høretelefonerne har en bearbejdet aluminiumsplade monteret på kabinettet. De er designet til at kunne modstå sved og fugt med et kabinet, der er fremstillet i robust struktureret gummi og polymer.

Autentisk Bang & Olufsen Signature Sound.

Lyden er nøje afstemt af Bang & Olufsens anerkendte lydingeniører, så du får trådløs Bang og Olufsen Signature Sound, der forkæler dine ører.

BATTERILEVETID

Op til fem timers afspilning med nem genopladning på farten
Beoplay E8 har intelligent opladefunktion, så du kan oplade in-ear-høretelefonerne, mens du bruger dem. Og med op til 5 timers aktiv afspilning behøver du aldrig undvære din musik – uanset hvor du er.

KRYSTALKLARE TELEFONSAMTALER

Med fjernbetjeningen på kablet, der består af tre knapper af anodiseret aluminium og en indbygget mikrofon, kan du styre musikken, besvare opkald og aktivere stemmestyring – det hele uden at tage telefonen op af lommen.