Lyd i studiekvalitet

Lad dig ikke snyde af udseendet. Tryk på Play, og bevæg dig gennem enorme stereolydbilleder med Beolab 28. Dette øjeblik er resultatet af årevis af akustisk perfektion: Hør hvert eneste brag, åndedrag og hjerteslag med en helt ny klarhed og dybde. Og hør bassen slå fra sig. Hårdt. Musik i studiekvalitet og gåsehud som i biografen.

Lyd i biografkvalitet

Filmtid? Placer et par højttalere foran for at nyde stereolyd i høj kvalitet eller bag sofaen for at få nervepirrende surround sound. De spiller endda sammen med andre højttalere og fjernsyn fra Bang & Olufsen. Det er magien ved Beolab 28 – skabt til at få dig til at føle, at du er der i virkeligheden.

Beolab 28 & Beovision Eclipse as a home theatre setup in a livingroom

Adaptiv lyd

Gør øjeblikket til dit med Beolab 28's adaptive retningsbestemte lyd. Flyt træcoverne tættere på hinanden, og skab det ultimative sweetspot, når du skal lytte til dine yndlingskunstnere. Og flyt dem længere fra hinanden, hvis du skal se film eller have gæster til middag, så de fylder rummet med lyd, som imponerer alle.

Active room compensation

Beolab 28 får det bedste ud af omgivelserne og tilpasse de dybe frekvenser til rummet med aktiv rumkompensation, så bassen aldrig underpræsterer. Uanset hvor du placerer dem, tilpasser de sig til omgivelserne og gør ethvert rum til et lydstudie eller en biograf. Intet hjørne eller rum er for lille. Optimal lyd hver gang.

Beolab 28 top details

Stolte designtraditioner

Beolab 28 er skabt på Factory 5 i Danmark. Selv det mindste aluminiumsstykke er fræset af mestre i metalarbejde. Hver eneste højttaler er indpakket i taktilt stof, der er designet til lyd. Og prikken over i'et: egetræ fra leverandører, vi har samarbejdet med i årtier. Håndværket er baseret på næsten et århundredes erfaring – så du ved, at det holder i mange år frem.

Trådløs tilslutning

Trådløs tilslutning og hurtig streaming af alle formater. Beolab 28 er designet til brug med både klassiske produkter og fremtidens platforme og understøtter både AirPlay, Chromecast og Beolink. Alle højttalerne er desuden udstyret med intuitive knapper, så de er nemme at betjene.

Product Cross Sell - Brand Reignite - Beoremote Halo and Beolab 28