Adaptiv B&O akustik

Beosound Level har en fantastisk sammensætning, af fem højttalerenheder der leverer fordybende lyd og med sit fulde frekvensområde, kan tilpasses efter højttalerens position og orientering. Oplev dynamisk bas, når du ligger fladt, uovertruffen klarhed, når du står oprejst, og surround sound-billeddannelse, når den er vægmonteret. Med Aktiv-rum-kompensation kan Beosound Level selv justere lydkvaliteten, så den kan tilpasses til ethvert rum - lige meget om det er stort eller lille, eller hvilke møbler der er placeret i rummet. På denne måde, vil du altid få en klar og detaljeret B&O lydoplevelse.

Lagt ned

Når Beosound Level er i liggende position, kommer højttaleren virkelig i centrum. Her vil Beosound Level automatisk udvide lydens bredde, så den laver 360° Bang & Olufsen lyd.

Beosound Level Natural - Dark Grey placeret i liggende position på et marmorbord

Opretstående

I opretstående tilstand opnår du en deltaljeret B&O lyd med Beosound Level, og du vil opleve hvordan højttaleren åbner lydbilledet, samt leverer en rig og iøjnefaldende stereooplevelse.

Beosound Level Natural - Dark Grey placeret i opretstående position på et træbord i en stue

Vægmonteret

Med Beosound Levels vægbeslag, kan du nu hæve højttaleren til nye højder. Hæng Beosound Level på væggen, får du et stykke kunstværk og overtruffen lyd, der skaber blikfang og harmoni i hele rummet. Alt imens højttaleren bliver ladt op, så du nemt kan tage den med videre. 

Vægmonteret Beosound Level Natural - Dark Grey i et lyst rum

Problemfri, stilfuld opladning

Med Beosound Level skal du have nem og elegant opladning, som vi har opnået med et naturligt rundt stik, der er udstyret med en magnet som kan problemfrit klikkes på ved højttalerens bagside - det er en all-around magisk B&O oplevelse.

Beosound Level charging

Kompakt og fuldt bærbar

Beosound Level er ikke bare en almindelig B&O højttaler, men skabt med særlig opmærksomhed for skønhed, kvalitet og holdbarhed. Beosound Level der er minimalistisk i udtryk og skandinavisk inspireret design, har man sikret en alsidig højttaler, der holder i mange år. Højttaleren har et integreret håndtag, som sikrer en problemfri transport, mens den er IP54-certificeret, som betyder at den er vandafvisende, og derfor kan du placere den hvor som helst. Med sin 16-timers batterilevetid, forsvinder musikken aldrig. 

Beosound Level Natural - Dark Grey i et soveværelse

Fremstillet til at holde

Beosound Level er den første højttaler i forbrugerelektronik, som har "craddle-to-craddle" certificering, som betyder at alle materialer er nøje udvalgt, med øje for lang holdbarhed. Aluminiumsrammen er af det højeste kvalitet, og fremstillet i Danmark, samt er højttaleren bygget ud fra en modulopbyggende koncept, der gør det muligt for hurtigt udskiftning af batterier, stof, fronter og teknologi. Beosound Level er den mest bæredygtige højttaler, som B&O har produceret til nu, og bliver nok heller ikke den sidste.