Adaptiv akustik

En kraftfuld konfiguration med fem højttalerenheder leverer medrivende lyd med fuldt frekvensområde, der tilpasses efter højttalerens retning. Oplev dynamisk bas, når enheden er lagt ned, uovertruffen klarhed, når den er opretstående, eller et omsluttende lydbillede, når den er vægmonteret. Active Room Compensation gør det muligt for Beosound Level at tilpasse lydkvaliteten, så den passer til ethvert rum – uanset om det er stort eller lille, eller om der er mange eller få møbler i rummet. På den måde får du altid en klar, detaljeret lytteoplevelse.

Lagt ned

Med forsiden opad kommer Beosound Level i centrum. Højttaleren udvider automatisk lydens bredde, så den når ud i alle rummets hjørner.

Beosound Level Natural - Dark Grey placeret i liggende position på et marmorbord

Opretstående

Nyd detaljeret, spredt lyd, når Beosound Level er placeret opretstående. Højttaleren åbner lydbilledet og leverer en fyldig stereooplevelse ud mod rummet.

Beosound Level Natural - Dark Grey placeret i opretstående position på et træbord i en stue

Vægmonteret

Et valgfrit vægbeslag hæver Beosound Level til et nyt niveau. Når højttaleren hænger på væggen, projicerer den perfekt lyd, der fylder hele rummet, samtidig med at den oplades.

Vægmonteret Beosound Level Natural - Dark Grey i et lyst rum

Problemfri, stilfuld opladning

Nyd nem, elegant opladning med et diskret rundt stik, der klikkes magnetisk ind i en fordybning på højttalerens bagside – det er i sig selv en tilfredsstillende oplevelse.

Beosound Level charging

Kompakt og fuldt bærbar

Med et minimalistisk, skandinavisk-inspireret design er Beosound Level skabt med æstetik, funktionalitet og holdbarhed for øje. Et perfekt integreret håndtag sikrer nem transport, mens den støv- og vandafvisende IP54-certificering betyder, at du kan placere højttaleren, hvor du vil. Med op til 16 timers batterilevetid er denne elegante højttaler designet til at fylde ethvert rum, den befinder sig i.

Beosound Level Natural - Dark Grey i et soveværelse

Fremstillet til at holde

Hver del af Beosound Level er udvalgt med lang levetid for øje. Fra den eksklusive aluminiumsramme, der er fremstillet i Danmark, til det modulopbyggede design, der giver mulighed for udskiftning af batterier, stof, træfronter og meget mere. Bæredygtighed og sporbarhed afspejles i kernedesignets tilpasningsevne samt i materialer som vores højtydende polymer.