BEOSOUND EMERGE - OVERRASKENDE KRAFTFULD

Vi er rigtig glade for at præsentere Beosound Emerge, den nyeste tilføjelse til vores højttalere.

En slank wi-fi-højttaler, der passer ind overalt og fylder rummet med lyd. Den perfekte kompakte hjemmehøjttaler.

Beosound Emerge tager din musik med til steder, du aldrig havde forestillet dig. Den er elegant og ultraslank og passer ind overalt – fra en bogreol i soveværelset til et hjørne i køkkenet. Og på trods af højttalerens beskedne størrelse fylder den hele rummet med lyd.

Overraskende stor lyd

Udvid din musikoplevelse uden at gå på kompromis med pladsen. Beosound Emerge leverer overraskende fyldig lyd i hele rummet på trods af sin beskedne størrelse. Denne hjemmehøjttaler, der er et optimalt valg til sekundære rum og steder, hvor pladsen er trang, er designet til at levere kraftfuld lyd, selv når den er gemt væk. Placer den i en bogreol, på køkkenbordet eller skrivebordet, og fyld rummet med musik.

Bog-inspireret Beosound Emerge højttaler i Black Anthracite placeret i en bogreol, mens en kvinde lytter til musik og læser i baggrunden.

NYSKABENDE TEKNOLOGI

Den ultraslanke profil indeholder en revolutionerende konfiguration af højttalerenheder, der er finjusteret af Bang & Olufsens ingeniører. De usædvanligt små højttalerenheder er placeret på en måde, så der skabes en lydoplevelse i hele spektret, hvor klarheden er optimeret uanset omgivelserne. Basenheden på 4" producerer retningsuafhængige lave frekvenser, uanset hvordan højttaleren vender, mens den kompakte mellemtoneenhed på 1,45" og diskantenheden på 0,6" er placeret øverst for at give maksimal effekt.

Konfiguration af højttalerenheder i ultraslank Beosound Emerge

Integreret basport

Den integrerede basport leder de dybe toner til højttalerens bagside, hvilket resulterer i en overraskende dyb og fyldig lyd, højttalerens størrelse taget i betragtning.

Active Room Compensation

Active Room Compensation optimerer lyden fra din højttaler på basis af rummet, hvilket får din musik lyde perfekt i alle omgivelser.

Ultraslank

Den ultraslanke profil, det bog-inspirerede design og en dybde på kun 6,7 cm gør Beosound Emerge til en elegant og alsidig tilføjelse til ethvert rum – uanset om den står frit fremme eller gemmes diskret væk på en hylde

Beosound Emerge højttaler, Gold Tone - Light Oak, på et bord på hjemmekontoret

Taktile materialer af fineste kvalitet

Fremstillet af materialer af den højeste kvalitet, herunder præcisionsskåret, perleblæst aluminium, naturlig eg og stof fra Kvadrat. Hvert eneste element er særligt udvalgt på grund af sine kvalitetsmæssige egenskaber, æstetikken og den særlige tekstur. Beosound Emerge er ikke blot en lydoplevelse, men også en taktil og visuel oplevelse. Inspirationen kommer fra udvalgte og harmoniske indendørs rum, og Beosound Emerge udgør den perfekte balance mellem elegance og naturlig skønhed.

Beosound Emerge er en elegant designet højttaler, der er fremstillet af eksklusive materialer, aluminium, naturligt egetræ og stof fra Kvadrat.

Elegant brugerflade

Den intuitive brugerflade, der er integreret i toppen af højttaleren, er designet, så den altid er lettilgængelig. Soft-touch-knapperne gør det nemt at vælge dine foretrukne radiostationer, søge i Google eller streame via Spotify. Du justerer lydstyrken med en cirkelbevægelse, hvilket er en behagelig oplevelse i sig selv.

Nærbillede af Beosound Emerges touch-brugerflade, til afspilning af foretrukne radiostationer eller musikstreamingplatforme.

Din stemme. Din oplevelse. Din komfort.

Få mere fra hånden, og hør musik i hjemmet ved hjælp af din stemme takket være den integrerede Google Assistent i Beosound Emerge. Du kan høre din yndlingsmusik, skrue op og ned for lydstyrken og finde oplysninger om den sang, du lytter til – uden at være tæt på enheden.

Du kan også planlægge din dag, indstille alarmer og styre andre intelligente enheder i hjemmet, kun ved hjælp af din stemme. Og hvis du ikke vil have, at mikrofonen er slået til, skal du blot trykke på knappen oven på Beosound Emerge for at slå stemmestyring helt fra.

*Google Assistant er kun tilgængelig i bestemte lande og på bestemte sprog. *Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

STEREOPARRING

Par to Beosound Emerge højttalere trådløst for at få en lydoplevelse, der giver dig en ægte fornemmelse af den lyd, der blev optaget i et professionelt studie – nyd musikken på den måde, som kunstneren havde tænkt sig. Par nemt dine to Beosound Emerge via Google Home-appen.
To stereoparrede Beosound Emerge i en stue