Beoplay H95

Vi er stolte af vores statement-høretelefoner Beoplay H95.

I anledning af vores 95 års fødselsdag og vores historie med fremragende lyd, design og håndværk. Beoplay H95 er vores mest unikke hovedtelefon til dato, og resultatet af vores vilje og evne til altid at tænke et skridt videre.

Beoplay H95 er blevet smukt udformet til at give dig den ultimative rejseoplevelse - stor opmærksomhed på detaljer, enestående lydkvalitet, langvarig komfort og ekstremt effektiv og justerbar Adaptive Active Noise Cancellation.

Det slående ovale over-ear-design med bløde lammeskinds ørepuder giver en luksuriøs, overlegen pasform med effektiv passiv støjreduktion. De magnetmonterede ørepuder afslører hovedtelefonernes smukke håndværk, når de fjernes.

Begge ørekopper har et aluminiumsgitter, der dækker en titanium højttalerenhed udviklet eksklusivt til Beoplay H95 for at levere den bedste lydkvalitet i den trådløse ANC-kategori. Pandebåndet er designet til langvarig og behagelig brug.

For første gang introducerer vi digital Adaptive Active Noise Cancellation fra vores partnere ANS. Det betyder, at hovedtelefonerne automatisk tilpasser sig de omgivende lyde og eliminerer dem effektivt.

Den innovative og intuitive brugerflade er nem at bruge med en kombination af touch-interface, knapper og mekaniske drejeskiver på begge ørekopper. Drej skiven på den højre ørekop op eller ned for at regulere lydstyrken, og drej skiven i venstre side ned for at få fuld støjreduktion og op for at få fuld forstærkning af lydene fra omgivelserne.

 Vi har samarbejdet med Retune for at gøre det til en fornøjelse at bruge Beoplay H95 til telefonopkald, og anvendt teknologi, der målretter og isolerer stemmen i støjende omgivelser. 

Vælg din favorit farve her 

Høretelefonerne er designet til at folde fladt indad for at passe ind i aluminiumshuset. Selv tilbehøret er blevet redesignet, inklusive et brugerdefineret opladningskabel, lydkabel og flyadapter, samt en lille rengøringsklud til at holde dine hovedtelefoner flotte i længere tid.

Alle disse must-have detaljer gør Beoplay H95 unik, og med 38 timers afspilningstid kan du opsuge Bang & Olufsens signaturlyd – eller nyde stilheden – under hele din rejse.

 

Vi opfordre til at læse en dybdegående anmeldelse af BeoPlay H95.