DERFOR SKAL DU VÆLGE BANG & OLUFSEN MULTIROOM

 Når valget skal falde på multiroom højttalere, er der efterhånden mange muligheder. Helt grundlæggende handler teknologien om, at man forbinder sine trådløse højttalere til internettet, hvorefter man fra sin telefon eller tablet distribuerer musikken direkte til højttaleren. Vi vil i denne artikel give dig et overblik over, hvorfor du skal vælge højttalere fra Bang & Olufsens multiroom sortiment.

Mange forbinder ofte multiroom med Sonos, men Bang & Olufsen har rent faktisk lavet multiroom systemer siden 1982, hvor det hele startede med det system, som hedder Beolink. Her kablede man sine forskellige højttalere i hjemmet, som kunne styres med en fjernbetjening eller et musikanlæg fra Bang & Olufsen.

Højttalere til enhver stil

I dag er det hele selvfølgelig trådløst via Wifi. Dette giver dig den nødvendige fleksibilitet i dit hjem til at placere dine højttalere, lige hvor du ønsker. Bang & Olufsens produktsortiment spænder meget bredt. Der er højttalere til enhver.

Den mindste højttaler hedder Beosound Emerge og bliver af mange sammenlignet med Sonos Play 1. Beosound Emerge er en lille, kompakt højttaler kombineret med enten polymer eller ægte egetræ og stof fra møbelproducenten Kvadrat. Og lige netop her skiller Bang & Olufsen sig ud fra konkurrenterne, for alle Bang & Olufsen produkter er designet af anerkendte designere.

Produkterne er nutidige, tidsløse og moderne. Materialerne er eksklusive, og der avendes ofte træ og aluminium. Bang & Olufsen er verdensmestre i at producere det fineste aluminium, hvilket skinner igennem på produkterne. Dog er man ikke bange for at arbejde med nye materialer, heriblandt den nye limited edition af den sublime højttaler Beosound Balance, der er omkranset af massiv marmor.

Lydkvalitet udover det sædvanlige

Bang & Olufsen har lavet lyd siden 1925, og derfor er Bang & Olufsen også anerkendt som værende en ægte Hifi producent. Dette kom i særdeleshed til udtryk, da de kraftfulde Beolab 90 blev produceret. Netop udviklingen af gode højttalere, herunder Beolab 90, smitter af på de resterende produkter i sortimentet. Den moderne klassiker Beoplay A9 har i den forbindelse nedarvet den teknologi, som hedder Active Room Compensation, som sikrer at højttalerens lyd tilpasser sig det rum, den er placeret i.

Åbenhed

Foruden det smukke design og den storartede lyd, der er i produkterne, er teknologien også helt i top. Dette takket være samarbejdet med de største producenter inden for multiroom, nemlig Apple og Google. Derfor har højttalerne indbygget Airplay 2 og Google Chromecast, hvilket betyder, at du kan lytte til musik fra din foretrukne musiktjeneste og samtidig fortsætte med at bruge den app og brugerflade, du er vant til.

Vi kunne fortsætte denne artikel, men vi vil i stedet invitere dig ind hos Bang & Olufsen i Klostergade eller Aalborg, hvor du har mulighed for at se, høre, røre og opleve hele Bang & Olufsens store sortiment af forskellige multiroom højttalere.

Du kan også her få et overblik over alle multiroomhøjttalerne.