PRØV ET B&O PRODUKT I 100 DAGE

Netop nu har du mulighed for at teste et Bang & Olufsen produkt i 100 dage!

Vilkår og betingelser

Vi tilbyder vores kunder en UDVIDET RETURRET, der gør det muligt for dig at returnere produkterne inden for 100 dage fra købsdatoen. Den UDVIDEDE RETURRET er underlagt følgende vilkår og betingelser:

  • Produkter kan returneres mod fuld refusion, hvis produktet afleveres tilbage inden for 100 dage efter købet (beregnet ud fra fakturadato).

  • Kunden er alene ansvarlig for, at vi modtager produkterne inden for den ovennævnte frist.

  • Produktet skal returneres i fuldstændig ubeskadiget stand og i den originale emballage.

  • Kunden afholder alle omkostninger og har det fulde ansvar fra købsdatoen, indtil produktet er tilbageleveret, herunder transportomkostninger og ansvar for eventuelle skader på produktet under transporten.

Når produktet er kontrolleret og fundet i perfekt stand, sker refunderingen inden for 14 dage. Den UDVIDEDE RETURRET er kun tilgængelig i kampagneperioden.

Bang & Olufsen forbeholder sig alle rettigheder til efter eget skøn at ændre vilkårene for tilbud om den udvidede returret, herunder, men ikke begrænset til, den periode og de produkter, der er underlagt vilkårene i den UDVIDEDE RETURRET.   

Tidsplan: Fra 15. februar 2021 til 7. maj 2021 (begge dage inkluderet). Den UDVIDEDE RETURRET tilbydes kun for og er begrænset til følgende produkter: Beosound 1, Beosound 2, Beosound Edge, Beoplay A9, Beosound Balance, Beosound Stage og Beosound Level.