10 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆLGE ET BEOVISION ECLIPSE

Vi vil her give dig 10 gode grunde, til at Beovision Eclipse en sin pris værd. Og måske mere til!

1. OLED SKÆRMTEKNOLOGI

  OLED-skærmteknologi giver dig en helt ny tv-oplevelse med over 8 millioner selvlysende pixels. Med den seneste skærmteknologi kan du opleve det dybeste sortniveau, de rigeste farver og den mest naturtro billedkvalitet. 

  2. LYDKVALITET UDOVER DET SÆDVANLIGE

  Det integrerede højttalersystem har et kraftigt 450 watt 3-kanals system, der overgår selv den mest kraftfulde soundbar på markedet. Den ekstraordinære akustiske ydeevne gør din seeroplevelse endnu mere imponerende og fordybende.

  3. MODERNE MUSIKANLÆG

   Med Beovision Eclipse har du mulighed for at streame musik med Apple AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast-teknologi direkte fra din telefon. Det sikrer dig en lydoplevelse i højeste kvalitet. Ydermere kan du udvide din lydoplevelse med Bang & Olufsens multiroomprodukter og dermed skabe musik i flere rum. 

   4. 360 graders design

   Beovision Eclipse ser fantastisk ud fra enhver side: foran, side eller bagfra. Hver lille detalje er omhyggeligt udformet, og vores forpligtelse til kun at bruge materialer af høj kvalitet sikrer friheden til at placere Tv’et overalt.

   5. ALLE DINE YNDLINGS APPS SAMLET ET STED

   Netflix, Viaplay, TV2 Play, DR TV og mange flere. Udbuddet af TV-apps samlet ét sted har aldrig været så stort som det lige nu. Undgå begrænsningerne ved streaming af tv og dyk direkte ind i dit yndlingsindhold ved at klikke på en knap

   6. VERDENS LÆKRESTE FJERNBETJNING

   Tror det eller ej. Når du først får aluminiumsfjernbetjeningen Beoremote One i hånden, vender du aldrig tilbage til en plastikfjernbetjening igen. Beoremote One er lavet af de fineste materialer og fås i forskellige farvetoner. Ydermere har fjernbetjeningen et display, som giver dig en enkelt, nem og intuitiv måde at styre ikke kun Beovision Eclipse, men alle dine Bang & Olufsen produkter.

   7. MANGE PLACERINGSMULIGEDER

   Placeringsmuligheder for Beovision Eclipse er mange. Fjernsynet kan væghænges, placeres på en New Yorker'er inspirereret gulvstand eller placeret på en elegant aluminiumsgulvstand. Standende kan fås med motor, så du dreje fjernsynet i den retning du ser tv. 

   8. CENTRUM FOR DIN HJEMMEBIOGRAF

   Som et af verdens eneste TV, er Beovision Eclipse udstyret med en effektiv surround processer. Det giver dig mulighed for at tilslutte dine BeoLab højttalere, kablet eller trådløst, til fjernsynet. Dermed kan du fuldende hjemmebiograf oplevelsen i hjemmet.

   9. FRONTER I ENESTÅENDE MATERIALER

   Du kan tilpasse dit Bang & Olufsen Eclipse, så den passer til lige præcis din indretning i hjemmet. Om du er til den mere afslappede stoffront, det klassiske aluminium eller en speciel træsort passende til dine møbler, så er muligheden der.

   10. SERVICE UDOVER DET SÆDVANLIGE

   Ved køb af et Bang & Olufsen produkt hos Bang & Olufsen i Klostergade i Aarhus og Aalborg, hjælper vi med installation, opsætning og efterservicering!